Op culinair weekend bij Vous Lé Vous

In het schone Limburgse Wimmertingen ligt restaurant & boutique hotel Vous Lé Vous. In deze zaak wordt door chef Giovani Oosters elke dag met liefde voor het product gekookt en kan je ook overnachten in één van de acht ruime hotelkamers en suites die zijn ondergebracht in de vroegere schapenstallen van een gerestaureerd boerderijtje uit 1900. Je herkent ze misschien van het tv-programma “Met vier in bed” waar ze zomaar even de hoogste score ooit in de wacht sleepten.

Met hoge verwachtingen trokken we dan ook een weekendje naar Limburg voor een uitgebreide portie culinair genot. Ons Culinair Weekendarrangement omvatte een culinair 3 gangen diner op vrijdagavond, een ontbijt op zaterdagochtend, een koffie & gebak in het Smaaksalon in Hasselt, een gastronomisch 6 gangen diner op zaterdagavond en een ontbijt op zondagochtend. Het werd een weekend om nooit te vergeten en dat begon al bij het betreden van de kamer! Maar één woord is hier op z’n plaats: WAUW!! We werden ontzettend goed onthaald door Giovani en zijn team en van begin tot eind in de watten gelegd. Aangezien beelden hier veel meer zeggen dan woorden: een uitgebreid fotoverslag!

Vous lé Vous

Culinair 3 gangen menu op vrijdag 

Vous Lé Vous Hasselt Vous Lé Vous HasseltVous Lé Vous Hasselt Vous Lé Vous Hasselt img_1521 Vous Lé Vous HasseltVous Lé Vous Hasselt

Ontbijt

Vous Lé Vous HasseltVous Lé Vous Hasselt

Gastronomisch 6 gangen diner

Vous Lé Vous Hasselt  Vous Lé Vous Hasselt Vous Lé Vous Hasselt  Vous Lé Vous HasseltVous Lé Vous HasseltVous Lé Vous HasseltVous Lé Vous HasseltVous Lé Vous Hasselt  Vous Lé Vous HasseltVous Lé Vous Hasselt  Vous Lé Vous HasseltVous Lé Vous Hasselt

De gerechten waren stuk voor stuk pareltjes en de smaken zaten hé-le-maal juist. Het huisapéritief viel bij mij heel erg in de smaak en ook de aangepaste wijnen/bieren bij de gangen waren helemaal top. Hier kom ik graag nog eens terug!

Meer info: www.vouslevous.be

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.