Vamos a la plancha

Sinds kort is collega-blogster Sarah van Tasting Lifestyle ambassadrice van het merk Forge Adour. Daarom organiseerde ze een gezellig bloggersetentje om te tonen wat je zoal kan doen met een plancha. Een plancha? Dat is een metalen of gietijzeren bakplaat die op hoge temperatuur wordt gebracht met behulp van gas of elektriciteit. Het voedsel op de plancha wordt gebakken door het directe contact met de hete plaat. Je kan de plancha zowel in de tuin als in de keuken gebruiken (best wel even de dampkap opzetten). Dankzij het grote bakoppervlak van de plancha kan je tegelijkertijd en afzonderlijk verschillende voedingswaren bereiden.

Sarah demonstreerde aan ons haar kookkunsten op de indoor (elektrische) plancha, die ideaal is voor mensen zonder tuin of terras! Wat meteen opviel is dat het toestel zeer gebruiksvriendelijk en super snel te gebruiken is. In een mum van tijd toverde Sarah dan ook een zalig driegangenmenu op tafel!

Forge Adour Indoor Plancha Forge Adour Indoor Plancha Forge Adour Indoor Plancha Forge Adour Indoor Plancha Forge Adour Indoor Plancha Forge Adour Indoor Plancha Forge Adour Indoor Plancha Forge Adour Indoor PlanchaForge Adour Indoor Plancha

Benieuwd naar de receptjes of zoek je naar meer info over de Forge Adour plancha’s? Daarvoor kan je steeds terecht op Sarahs blog Tasting Lifestyle!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.