HelloFresh Kerstbox

Zijn jullie ook allemaal al aan het aftellen naar Kerstmis? Ik wel! En traditioneel hoort daar natuurlijk bij dat er al volop nagedacht wordt over wat er op de feesttafel zal komen. Voor veel mensen zorgt dit voor een hoop stress. Overvolle supermarkten trotseren en enkele uren in de keuken doorbrengen om een feestmenu klaar te maken, niet iedereen is daar even enthousiast over als ik. Gelukkig heeft HelloFresh daar iets op gevonden. Wie graag stressloos de feestdagen in wil gaan kan vanaf nu een HelloFresh Kerstbox bestellen!

HelloFresh Kerstbox
Bestel een Kerstbox naar keuze

HelloFresh zorgt ervoor dat je meer tijd hebt om te genieten van elkaar én van lekker eten tijdens de feestdagen. De HelloFresh Kerstbox is verkrijgbaar in vier varianten en telkens voor twee tot acht personen. De Kerstbox Original, Kerstbox Veggie en Kerstbox Deluxe zijn te bestellen tot en met 17 december en worden geleverd op zaterdag 23 of zondag 24 december. De Gourmetbox kan je bestellen tot en met 27 december en wordt geleverd tussen 2 en 31 december. Ideaal dus voor al je vroege of late kerstfeestjes. Liefhebbers kunnen ook nog aangepaste wijnen en een kaasplankje bestellen bij hun box.

HelloFresh Kerstbox
HelloFresh doet dus al het voorbereidend werk en zorgt ervoor dat je geen drukke supermarkt moet trotseren tijdens de feestdagen. Ik nam de proef op de som en ging samen met vijf Koken Op Hakken lezers de HelloFresh Kerstbox als eens uitproberen. We maakten de feestelijke gerechten uit de Kerstbox Original klaar en aten ze ook samen op. Het koken ging er héél ontspannen aan toe. We verdeelden het werk en alle stappen die gevolgd moesten worden werden heel duidelijk uitgelegd op de receptenfiches. In een mum van tijd toverden we dan ook een heerlijk driegangendiner op tafel dat duidelijk door iedereen gesmaakt werd. Het voorgerecht was een soepje van peterseliewortel, als hoofdgerecht serveerden we een stoofpotje van hert met aardappelpuree en paddenstoelen en afsluiten deden we met een klassieker van formaat: chocolademousse met sinaasappelcoulis. Super lekker!

Na deze workshop kon ik alleen maar concluderen dat er best veel voordelen zijn aan de HelloFresh Kerstbox. Alle geleverde ingrediënten zijn supervers, doordat net de juiste hoeveelheden geleverd worden zit je niet met tekorten of grote overschotten én er komt geen stress aan te pas. Gegarandeerd maak je zo van je kerstfeest een succes!

HelloFresh KerstboxHelloFresh Kerstbox
Ben jij nu ook benieuwd geworden naar de HelloFresh Kerstbox? Meer info over de verschillende boxen en hoe je ze kan bestellen vind je op https://www.hellofresh.be/kerstbox!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.