Tafelstyling met Collishop

Bij een lekker kerstdiner hoort een mooi gedekte tafel, dat vinden ze ook bij ColliShop! In hun webshop vind je duizenden artikelen waarmee je van jouw tafel echt een pareltje kan maken. Ik ging inspiratie opdoen tijdens het Collishop event in Antwerpen. Interieurblogster Anne-Catherine van CloClo gaf ons tips voor de perfecte tafelschikking en toonde ons hoe je een persoonlijke touch kan geven aan je tafel. Daarna gingen we zelf aan de slag, kijk maar even mee!

ColliShop
ColliShop
We hielden de basis simpel en begonnen met een wit tafellaken en witte borden. Door vervolgens bloemen, naamkaartjes, servietten en een leuk bestek (waar ik instant verliefd op was) toe te voegen kregen we al een mooi resultaat. Door er daarna nog wat kaarsen, glazen, een karaf en een broodjemandje bij te doen werd onze tafel helemaal partyproof!

ColliShop

Naast tafeldecoratie vind je ook een heel wat bakspullen bij ColliShop. Wij gingen op het event aan de slag met de gingerbread koekjes van Philip’s Biscuits die we zelf decoreerden. Een superleuke ervaring om te doen en nog leuker om de koekjes nadien op te mogen eten!

ColliShop ColliShop
Nog op zoek naar leuke items om je tafel mee op te vrolijken of handige bakspullen? Neem dan zeker eens een kijkje op ColliShop.be!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.