Around the world with Knorr

De Marokkaanse keuken.. Ik ben er echt wel een grote fan van. De tajines, zoete muntthee, lekkere koekjes, heerlijke kruiden en vruchten weten me telkens weer te bekoren. Twee jaar geleden trok ik al een keertje naar Marrakech en toen Knorr me onlangs vroeg om voor de lancering van hun nieuwe vloeibare bouillons op inspiratiereis naar Marokko te gaan heb ik daar niet lang over na moeten denken! Ik koos de steden Fez & Rabat uit om een bezoekje te brengen en vertel jullie hier op de blog graag alles over deze fantastische reis! Maar in deze blogpost wil ik het toch eerst nog even hebben over de nieuwe vloeibare bouillons van Knorr. Want daar begint het uiteraard allemaal mee!

Knorr vloeibare bouillon

Het geheim van de lekkerste gerechten zit ‘m vaak in een smaakvolle bouillon. We kunnen ons de dagelijkse keuken niet meer inbeelden zonder blokjes bouillon en bouillon keteltjes, maar Knorr maakt het ons vanaf nu nog wat gemakkelijker. Met de vier nieuwe vloeibare bouillons in handige knijpflesjes geef je jouw gerecht net zoveel smaak als je zelf wil. Je hebt de keuze uit groenten, kip, Thai en of course Morocco. Dankzij de handige knijpfles bepaal jij zelf hoeveel bouillon je wil gebruiken en bewaar je de rest gewoon in de kast voor een volgende kooksessie. Zo hoef je helemaal niks te verspillen van die geweldige smaakmakers. Bovendien versmelten deze bouillons snel met je gerecht en voegen ze een rijke smaak toe. Gemakkelijk, snel en lekker! Je kan de flesjes na opening drie maanden bewaren in een droge omgeving op kamertemperatuur.

Drops of the World

Zin om er zelf aan te beginnen? Knorr ontwikkelde alvast enkele recepten waar je thuis mee aan de slag kan. Maar dat is lang niet alles. In maart trok ik dus naar het prachtige Marokko en Manon van Potimanon naar Thailand om er de boeiende eetcultuur van beide landen te ontdekken. Met een hoofd vol inspiratie zijn we terug gekomen en gaan we nu samen met professionele chefs van Knorr elk een recept ontwikkelen met de nieuwe vloeibare bouillons. Deze recepten en onze inspiratie zullen voor de zomer te vinden zijn in de winkelpunten en op de website van Knorr! Hoe cool is dat?! Ik kan al niet wachten!

Stay tuned!

One Comment

  1. Pingback: Around the world with Knorr: Fez – Koken op hakken

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.