Bizarre breakfast – Hove St-Paul

De belangrijkste maaltijd van de dag? Dat is nog altijd het ontbijt! ūüėČ En soms mag dat ontbijt al wel eens een tikkeltje meer zijn. Vorig weekend bracht samen met the boyfriend een bezoekje aan Hove St-Paul voor het “Bizarre Breakfast”,¬†een unieke & exclusieve 8-gangen ontbijt/lunch formule, gebracht door gast-chef Javier Rodriguez. Benieuwd wat er zoal op ons bordje kwam? Ik toon het jullie graag!


Beginnen deden we met vier mega lekkere sapjes: Gembermelk РHibiscus РWortel РAnanas/Spinazie. Vooral de gembermelk vond ik ongelofelijk lekker en verrassend! One more please!


Vervolgens kregen we een lekker glaasje yoghurt met rood fruit en dulce de leche. Heerlijk zoet!


Next: Rilette van zalm


Met eitjes scoor je bij mij altijd. En zeker als het een eitje is dat gegaard is op 65 graden en geserveerd wordt met ibericoham en bouillon van duif!


Hierna kregen we nog een heerlijk bordje bordje kaas maar oeps voor ik er aan dacht om een foto te trekken was het al op! De desserts bracht ik gelukkig wel in beeld en ik kan je verzekeren: ze zijn fingerlicking goed!

Mango – basilicum – ananas


Ijs van kokos & yoghurt – chocoladetaartje


Conclusie? 

Wat een heerlijke ochtend was dit! In een heel aangename omgeving werden we super bediend en kregen we stuk voor stuk lekkere gerechtjes op ons bord. Een aanrader! Zin om zelf ook eens een ‘Bizarre Breakfast’ mee te maken? De volgende is op zondag 26 augustus 2018. Alle info kan je hier vinden!

Hove St-Paul
Rekhovenstraat 20
3560 Lummen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.