Bananenpannenkoekjes

Pannenkoeken op zondagochtend, hoe zaaalig is dat! Voor deze pannenkoeken heb je minder dan een handvol ingrediënten nodig en wedden dat je ze misschien al wel allemaal in huis hebt? Ik maakte van het beslag lekkere mini-pannenkoekjes en serveerde ze met wat fruit en een lepeltje honing. Mijn zondag kon alvast niet meer stuk!

Bananenpannenkoekjes

Nodig?

  • 2 eieren
  • 2 rijpe bananen
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl kaneel
  • kokosolie

Hoe?

  • Plet in een grote kom de bananen
  • Voeg de eieren, het bakpoeder en de kaneel toe
  • Meng goed (maar er morgen zeker nog brokjes in het beslag zitten)
  • Smelt een lepeltje kokosolie in een pan op het vuur
  • Lepel er een hoopje beslag in
  • Laat mooi bruin bakken aan beide kanten (+- 2 minuten aan elke kant)
  • Herhaal tot het beslag op is
  • Serveer met vers fruit en honing
  • Klaar!

Tip: Maak de pannenkoekjes niet te groot, anders vallen ze uit mekaar.

One Comment

  1. Pingback: American pancakes - Koken op hakken

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.