Nacho’s met tomaten-mangosalsa en krokante rode bonen

Easy as UNO DOS TRES? Jep, dat is deze nachoschotel! De laatste tijd ben ik helemaal in de ban van de Mexicaanse keuken. En dat misschien wel omdat ik over twee maanden op vakantie ga naar het land van de taco’s, sombrero’s, cactussen en tequilashots! Yesyes, ik heb er al zo veel zin in! Deze heerlijke nachoschotel brengt mij al helemaal in de stemming. Nacho’s zijn echt perfect om te serveren als er vrienden op bezoek komen. Je hebt er weinig werk aan en kan toch snel een origineel hapje op tafel toveren. Wat ik zo leuk vind is dat je met de toppings naar hartenlust kan variëren. Ik maakte in vijf minuutjes een lekkere en verse tomaten-mangosalsa en voegde ook crispy rode bonen toe. Een beetje hot salsa erover en klaar! Smullen maar!

Nacho's met tomatensalsa en crispy rode bonen

Nodig?

Hoe?

 • Snijd de kerstomaatjes, de rode ui en de mango fijn
 • Hak de koriander en de munt
 • Meng alles onder mekaar
 • Laat de rode bonen uitlekken
 • Verhit een scheutje olijfolie in een pan
 • Bak er op hoog vuur gedurende enkele minuten de rode bonen in
 • Schik de Tostitos maïschips mooi op een bord
 • Lepel er de tomaten-mangosalsa over
 • Verdeel er de krokante rode bonen over
 • Besprenkel net voor het serveren met de Tostitos hot mango & habanero salsa
 • Klaar!

Ook benieuwd naar de Cantina Style Tortilla Chips van Tostitos? Ze zijn gemaakt van maïs en licht gekruid, de perfecte basis om te combineren met verse ingrediënten en heerlijke salsa. Er bestaan drie verschillende smaken: lightly salted, a hint of lime en a hint of chipotle. Alle drie de smaken werden hier uitvoerig getest en lekker bevonden.

De tortilla chips en salsa’s van Tostitos zijn exclusief verkrijgbaar bij Carrefour. Meer lekkere recepten met Tostito’s ontdek je hier!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.