Knorr Drops of the world – lanceringsevent

Remember dat ik dit voorjaar een superleuk en lekker reisje maakte naar Marokko? Dat gebeurde in samenwerking met Knorr. Het merk bracht vier gloednieuwe vloeibare bouillons op de markt en koos Manon van Potimanon en mezelf uit als ambassadrices van deze nieuwigheden. Ik reisde dus naar Fez & Rabat, liet me inspireren door de Marokkaanse keuken en ontwikkelde vervolgens enkele heerlijke recepten met de vloeibare ‘Morocan’ bouillon. Een fantastisch avontuur waar ik Knorr super dankbaar voor ben! En ik ben heel blij om te kunnen vertellen dat we nog niet aan het einde van deze leuke samenwerking zijn… .

Drops of the worldDrops of the world
Onlangs werden de vloeibare bouillons, ook wel “Drops of the world” genoemd voorgesteld tijdens een gezellige bloggersavond. Daar werd ook verteld dat enkele van de gerechtjes die Manon & ik ontwikkelden binnenkort verkrijgbaar zullen zijn in een pop-up delivery restaurant. Hoe cool is dat?! Wie in Brussel woont zal via UberEats en Deliveroo onze gerechtjes kunnen bestellen en krijgt ze thuis geleverd in een prachtig doosje. Check it out!

Drops of the worldDrops of the world
Ik vond het super spannend om alvast één van mijn eigen gerechtjes, klaargemaakt door de Knorr-chefs, te mogen proeven: kefta met tomatensaus en couscous. En het smaakte exact zoals ik het zelf zou hebben klaargemaakt. Ook Manon’s gerecht: Pad Thai met kip of scampi werd uitvoerig geproefd en heerlijk bevonden!

Drops of the world Drops of the world
Wanneer de gerechtjes beschikbaar zullen zijn? Binnenkort! Dus stay tuned! Ondertussen kan je al wel een kijkje nemen op dropsoftheworld.be of je laten inspireren door enkele andere receptjes hier op de blog waarin de vloeibare bouillon van Knorr gebruikt wordt. Ontdek ze hier!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.