Drops of the world komt naar Brussel

Zoals ik jullie in vorige blogposts al vertelde lanceerde Knorr een tijdje geleden 4 nieuwe vloeibare bouillons in handige knijpflesjes: Groenten, Kip, Thai en Morocco. Toen Knorr mij daarop vroeg of ik misschien zin had om naar Marokko te gaan, daar de locale eetcultuur te ontdekken en enkele lekkere receptjes te bedenken met de Morocco bouillon moest ik daar niet lang over nadenken! Ik maakte een zalige reis en kwam met tonnen inspiratie terug!


Een van de gerechtjes die je in Marokko bijna overal kan eten zijn kefta. Kefta zijn kruidige balletjes gemaakt van lamsgehakt en tal van specerijen. Ik ben er gek op. Voor Knorr maakte ik deze balletjes klaar zoals ik ze het liefst eet: met véél koriander, peterselie, een snuifje komijn en een snuifje kaneel. Heerlijk!


Blogster Manon van de blog Potimanon ontdekte op haar beurt de Thaise keuken en bedacht ook enkele zalige receptjes met de Thai bouillon zoals deze Thaise klassieker Pad Thai!


Drops of the world komt naar Brussel

Super gaaf: in Brussel kan je vanaf nu de Pad Thai van Manon en mijn Kefta tajine bestellen via  UberEats en Deliveroo! De gerechtjes worden bereid in Brussel, om de versheid van de gerechten te behouden, wordt er enkel binnen Brussel (2 tot 5 km rond Flagey, afhankelijk van de beschikbare bezorgers) geleverd. In de box die je geleverd krijgt vind je ook recepteninspiratie en een gratis sample zodat je thuis zelf aan de slag kan gaan. Voor de box betaal je tussen 10 en 15 euro en hij is beschikbaar van woensdag tot en met zondag, van 18u00 tot 22u15.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.