Psst.. wisten jullie dat.. ik al 5 jaar bij njam! werk?

Hallo allemaal! Vandaag heb ik een nieuwe categorie aan de blog toegevoegd ‘over mij’ waar ik wat meer persoonlijke dingen kwijt kan. No worries, ik ga jullie niet lastigvallen met mijn dagelijkse kommer en kwel, het gaat wel degelijk nog altijd over eten gaan. Maar toch zijn er een aantal dingen die ik graag wil delen hier op de blog maar die nog geen plekje hadden waar ze ondergebracht konden worden. Maar vanaf nu dus wel! 😉

Een van de dingen die ik jullie bijvoorbeeld heel graag wil vertellen is wat ik in het dagelijkse leven uitspook naast koken voor deze blog. Wel, al vijf jaar lang werk ik met ongelofelijk veel goesting en heel m’n hart voor njam! het kookkanaal. Voor wie njam! niet zou kennen (really?!): njam! is een culinair platform met een tv-zender waar heel wat gerenommeerde chefs zoals Roger van Damme, Dominique Persoone, Peppe Giacomazza, Bart Desmidt en Johan Segers op te zien zijn. Daarnaast is er de website njam.tv waarop je meer dan 4400 recepten kan vinden. Njam! organiseert ook events, brengt kookboeken uit en heeft een eigen YouTube-kanaal.

Appelroosjes
En wat doe jij daar dan juist?!

Njam! is onderdeel van Studio 100 en dus vind je mij vijf dagen per week in het hoofdkantoor in Schelle. Hier werk ik samen met een heel fijn team aan Vlaanderens lekkerste zender. Mijn job? Dat is het online luik van njam! verzorgen. Ik beheer de website, zorg dat er nieuwe recepten en blogartikels online komen, post op sociale media en verstuur de weekmenu en de maandelijkse mailing. Ook ben ik bij alle tv-opnames aanwezig en zorg daar voor mooie foto’s en het uitschrijven van de recepten. Daarnaast maak ik nog kei leuke filmpjes genaamd njammies (check it out hier) en creëer ik zelf ook heel wat nieuwe recepten voor njam!. Die receptjes kan je vanaf nu heel gemakkelijk terugvinden op de njam!-site want ik heb namelijk een eigen foodie-pagina gekregen die je hier kan vinden: Stephanie Bex. ZO GAAF!

Werken voor njam! is voor mij echt een droom. Ik kan me dag in dag uit bezig houden met met grootste passie: eten! Verder kan ik hier ook mijn creativiteit kwijt, heb ik de vrijheid om samen met mijn collega’s nieuwe ideeën uit te testen en projecten op zetten én kan ik samenwerken met heel wat topchefs wat mij enorm veel inspiratie oplevert. Geweldig toch? 🙂

Hoisin kip met rijst
De twee receptjes die je ziet in deze post zijn voorbeelden van gerechtjes die ik maakte voor njam! (gefotografeerd door de geweldige Roos Mestdagh). Vanaf nu zal ik jullie via mijn Facebookpagina & Instagramaccount ook wat vaker op de hoogte houden van mijn nieuwe njam!-creaties zodat jullie die ook kunnen ontdekken! Stay tuned!

Liefs, Stephanie

3 Comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.