Spring naar de inhoud

Wat heb je nodig?

Voor 8 taartjes

  • 100 gr speculaas
  • 4 el gesmolten boter
  • 450 gr Campina yoghurt bosbes
  • 2 el kokosrasp
  • 1 handje verse blauwe bessen
  • Cupcakevormpjes (bv siliconen)

Hoe maak je het?

  • Maal de speculaas fijn in de chopper of blender
  • Meng de boter onder de speculaas
  • Schep een koffielepeltje van het speculaasmengsel in elk cupcakevormpje
  • Druk goed aan
  • Meng de yoghurt met de kokosrasp
  • Vul de cupcakevormpjes met de yoghurt
  • Zet ze een nachtje in de diepvries
  • Haal de taartjes uit de vormpjes
  • Werk ze af met extra kokosrasp en verse blauwe bessen
  • Klaar!

Dit recept voor yoghurt-ijstaartjes uitgeprobeerd?
Laat het mij weten via Instagram @stephanie_bex!

Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Campina.

Categorieën:

Fruit
Zuivel

Tags:

Ijstaartjes
Yoghurttaartjes

Bekijk ook...

Kefir met gebakken banaan en chocolade crumble

Always save room for dessert! En zeker voor dit dessertje: frisse kefir, lekkere warme stukjes gebakken banaan en krokante chocolade-pindakruimels. Hemels toch? En bovendien ook super eenvoudig om te maken.…

Chokotoff-ijs zonder ijsmachine

Bij warm weer gaan we wel eens op zoek naar de nodige verkoeling door een ijsje te eten. Wist je dat je thuis ook heel gemakkelijk zelf ijs kan maken?…

Galette met vijgen en vanille-ijs

Yess het vijgenseizoen is weer van start gegaan! Ik was dan ook happy as a hippo toen ik een bakje vol zoete, rijpe vijgen cadeau kreeg afgelopen week. Lang nadenken…

Ijskoffie op twee manieren

De zomer komt eraan dus vervang ik mijn dampende kopje zwarte goud weldra voor een koude en verfrissende versie: de ijskoffie! Wie mij volgt op Instagram ziet daar regelmatig wel…