Restaurant Magis

Een vakantie is voor mij pas geslaagd als er lekker eten aan de pas komt. Normaal gingen we dit jaar met de hele familie naar Zuid-Afrika maar daar stak Corona helaas een stokje voor. Uitstellen dan maar die handel en dus gingen we op zoek naar iets leuks dichter bij huis. Onze nieuwe bestemming werd: de Voerstreek! Slechts een dik uurtje rijden vanuit Antwerpen en toch voel je je meteen in een andere wereld. Uiteraard ging ik op zoek naar een plekje op lekker te tafelen tijdens onze vakantie en zo kwam ik bij restaurant Magis terecht!

Restaurant Magis is gelegen in Tongeren en bezit één Michelinster. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand maar heeft binnenin een mooi en modern interieur. De sfeer is relaxed en het eten hemels, de klassieke keuken wordt hier op een eigentijdse manier gebracht. Daar hou ik wel van! Benieuwd naar wat ik allemaal op mijn bord kreeg? Ontdek hier een fotoverslagje!

Hapjes

Tartelette Magis Tongeren Magis Tongeren Buikspek
Voorgerechten

Magis Tongeren Bouillabaisse
Hoofdgerechten

Magis Tongeren Magis Tongeren
Dessert

Magis Tongeren

Restaurant Magis
Hemelingenstraat 23, 3700 Tongeren
www.restaurantmagis.be

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.