Pina Colada ontbijtbowl

Vandaag start ik mijn dag met wat tropical vibes en kleur in mijn bord want mijn ontbijtje of the day is een heuse pina colada ontbijtbowl! Deze maak ik met de verse kaas van Campina, ananas, mango en ofcourse kokosschilfers. Dat ananas en kokos een heerlijke combinatie zijn hoef ik jullie natuurlijk niet meer te vertellen. Een lekkere Pina Colada cocktail zo nu en dan kan mij ook echt wel smaken. Maar not today, want vandaag kies ik voor een gezondere ontbijt-variant! ūüėČ

 Pina Colada ontbijtbowl

Nodig? (voor 1 bowl)

  • 4 el Campina verse kaas
  • 100 gr (diepvries) ananasblokjes
  • 100 gr (diepvries) mangoblokjes
  • 1 scheutje water
  • 1 el granola
  • 1 tl kokosschilfers
  • 1 passievrucht
  • 1 takje munt

Hoe?

  • Doe de ananasblokjes en de mangoblokjes samen in een steelpannetje
  • Voeg een scheutje water toe
  • Verwarm op het vuur gedurende 15 minuten
  • Roer regelmatig en voeg indien nodig extra water toe
  • Doe het zachte fruit in de blender
  • Mix tot een gladde puree
  • Neem een bowl
  • Schep er de verse kaas in
  • Lepel er een flinke eetlepel van de ananas-mango puree op
  • Strooi er wat granola en kokosschilfers over
  • Werk af met een stukje passievrucht en een takje munt
  • Klaar!

Deze Pina Colada ontbijtbowl uitgeprobeerd? Laat het mij weten via Instagram!
@stephanie_bex #kokenophakken!

Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Campina.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.