Contact

Hé hallo daar! Welkom op de blog ‘Koken Op Hakken’!

Koken Op Hakken is een foodblog die in 2013 werd opgericht door Tessa Knaeps. Door haar deelname aan het tv-programma De Beste Hobbykok van Vlaanderen liet Tessa zien wat ze in haar mars had op culinair gebied en een tijdje later besloot ze al haar succesrecepten en tips te verzamelen op een blog. In 2014 ontmoette Tessa Stephanie Bex en begon ook zij te ‘koken op hakken’. Beide dames delen een passie voor lekker eten, houden van koken voor vrienden en familie en doen niets liever dan nieuwe culi-adresjes te ontdekken. Eind 2015 besloot Tessa haar blogactiviteiten on hold te zetten en sindsdien zorgt Stephanie wekelijks voor nieuwe kookinspiratie hier op de blog.

Naast een passie voor bloggen heeft Stephanie ook nog een fulltime job als online redactrice en foodie bij het culinaire platform njam! en werkt ze op freelance basis samen met tal van culinaire merken zoals Campina, Côte d’Or, Boursin, … .

Stephanie Bex

Heb je een vraag, een opmerking of wil je graag samenwerken? Dan kan je simpelweg hieronder het contactformulier invullen of een mailtje sturen naar stephanie-bex@hotmail.com!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw website

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht (verplicht)

  Ga akkoord met de privacyregels door de checkbox aan te vinken.